Voel

je

welkom

Kinderen over de school

Obs de bogen de leukste school

Wij vinden het leuk, omdat we leuke dingen doen, zoals robots maken en we werken vaak samen, bijvoorbeeld met het maken van een padlet en met rekenspelletjes. We doen dat met meerderen dingen. We mogen veel dingen doen voor de juffen en meesters.

We hebben IPads en computers, daar mogen we iets leerzaams op doen zoals: tafels oefenen, deelsommen, bloon, taal en topo.

Groetjes groep 5 Louisa en Nienke

Wat vinden wij over school: Wij vinden school best leuk, omdat we leuke juffen en meesters hebben.

We gaan vaak op de computers en dat vindt iedereen natuurlijk leuk en we leren daar ook nog van, omdat we daar speciale websites voor hebben. Onze school heeft hele goede lesstof. Ieder kind begrijpt dat en de juffen en meesters zijn dan natuurlijk ook heel duidelijk en ook lief en aardig en sommigen zelfs grappig. En er is een super schoolplein. Er zijn ruime lokalen, we hebben een digibord in iedere klas en ook nog een klein ouderwets krijtbord. Er is een hele grote gymzaal. Voor de kleinere kinderen is er een kleine gymzaal. Gymmen doen we op de maandag en de woensdag.

Onze school doet natuurlijk ook mee met Brede School en de Sportwijzer. Dat is altijd heel leuk en gezellig. Je kunt er allerlei activiteiten kiezen. We hebben ook een atelier, daar knutselen we soms. We hebben ook een pluslokaal, daar gaan alle kinderen heen maar ook de kinderen die heel goed in iets zijn.

Dit was ons verslag, Liza en Jamie, groep 6.

Mijn verhaal over De Bogen:

Als eerste moesten mijn ouders zoeken naar een goede en leuke basisschool en ze vonden een hele leuke basisschool. De school heet: De Bogen. Ik begon in de kleuterklas , groep 1 dus. De eerste dag vond ik erg spannend maar uiteindelijk was het heel erg leuk. Ik zat bij een hele leuke juf, juf Evelien ze deed altijd heel aardig zelfs als je heel ondeugend was.

Toen ging ik naar groep 2. Dat was ook wel weer spannend, voor het eerst na 6 weken vakantie, maar was heel leuk.Ik zat bij juf Connie in de klas, juf Connie kan heel goed schilderen dus we deden met tekenen vaak iets met schilderen.

En het jaar was afgelopen en ik ging naar groep 3. Ik zat in een combinatie klas: groep 2/3 het was heel leuk voor het eerst leren rekenen, taal en spelling. Ik zat weer bij juf Evelien, dit keer in groep 3, Het was een van mijn leukste jaren, omdat we toen als we goed gewerkt hadden ook mochten spelen, net zoals de kleuters.

In groep 4 was het bijna precies hetzelfde, ik zat weer bij juf Evelien met dezelfde kinderen allen we konden niet meer zo veel spelen als voorheen.

Groep 5 was al wat anders, nu kregen we: aardrijkskunde en geschiedenis. Er waren toen 3 nieuwe kinderen in de klas gekomen. Onze juf heette juf Marenka. Ze is heel aardig en wil iets meer doen in de technologie. Het was ook heel leuk dat we op kamp mochten en het was heel leuk, echt heel erg leuk.

Groep 6 was best een apart jaar voor onze klas we hadden eerst twee juffen: juf Jantine en juf Rosalien. Toen ging juf Rosalien naar de andere groep 6 maar juf Jantine werd erg ziek en kwam soms op school dus we hadden heel veel invallers en het was best raar om de hele tijd een andere juf of meester te hebben. Uiteindelijk was er een juf die wel bleef tot het einde van het school jaar.

Groep 7 begonnen we met Engels. Engels is erg leuk en goed voor later. We hadden echt een hele leuke juf, ze heet juf Natascha. Voor haar verjaardag had ik met 3 andere kinderen geld gevraagd om een feest te organiseren. Het ging een beetje fout want we hadden allemaal 2 party Poppers en we schoten omhoog en er kwamen gaten in het plafond en daar was de directeur niet zo blij mee.

In groep 8 zit ik nu, bij meester Henk en dat is leuk. Hij probeert je echt te helpen voor het voortgezet onderwijs. Zoals met je werkhouding, om echt iets te leren en met je concentratie. In juni gaan we nog op kamp.

Mijn advies is om uw kind op deze school te doen, want ze leren je hier echt veel.

Wordt er gepest? Ze doen er dan echt wat aan.

Groetjes van Milan Van Tienhoven uit groep 7/8